CORONAVIRUS
De praktijkvoering is per 16 maart sterk aangepast. Kom niet uit uzelf naar de praktijk toe. Neem contact met ons op per e-mail en/of per telefoon.

Alle informatie over het coronavirus in Nederland verandert erg snel. Het lijkt erop dat ons gauw een hele grote uitbraak te wachten staat. We willen zoveel mogelijk bereikbaar blijven voor u. Echter, het is daarbij belangrijk dat we de kans op besmetting + verspreiding zo klein mogelijk maken. Daarom willen we alleen mensen tot de praktijk toelaten, waarvan we vinden dat het echt noodzakelijk is. We proberen veel vragen telefonisch of per e-mail af te handelen.
De gewone controles kunnen de komende weken niet face-to-face plaatsvinden. We zullen de controles veelal telefonisch uitvoeren.
Ook de ziekenhuizen en laboratoria nemen gepaste maatregelen.
Het is echt erg belangrijk dat iedereen zich aan de adviezen houdt.

Indien u meer wilt weten over het coronavirus, dan kunt u kijken op thuisarts.nl of de website van het RIVM.
Tevens kunt u voor vragen contact opnemen met de volgende 2 instanties:
-Het RIVM (0800 - 1351).
-De GGD (010 - 443 80 31 of 010 - 433 99 66).

Wat is thuisisolatie / thuisquarantaine?
Klikt u voor meer informatie op de link.

 

 

 

Online afspraken

Indien u patiënt bent in de praktijk dan kunt u tussen 1 dag en 1 week vooruit online afspraken maken voor het spreekuur. Het betreft een regulier consult van 10 minuten, dus niet voor dubbele consulten, visites of spoedafspraken.

Niet alle beschikbare tijdstippen kunnen op de website worden getoond. Mochten de getoonde tijdstippen niet uitkomen, dan kunt u het beste telefonisch met de praktijkassistente een afspraak maken.

Als u een afspraak boekt, dan ontvangt u direct op het opgegeven emailadres een bevestiging van uw boeking.

Op de bewuste datum en tijd wordt u op het spreekuur verwacht. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken, zodat het voor ons mogelijk is om een andere patiënt in te plannen op de vrijgekomen plek. Het heeft onze voorkeur dat u zich in dat geval telefonisch afmeldt.

 

Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen. Neemt u telefonisch contact op met de praktijk.