Inschrijven

Wij nemen op dit moment weer nieuwe patiënten aan in de praktijk. Bent u woonachtig in Capelle aan den IJssel, in de wijk Schollevaar, dan kunt u patiënt worden. 

Wilt u patiënt worden, dan kunt u 3 dingen doen:
1.Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven bij onze praktijk. Binnen 2 werkdagen wordt uw ingevulde contactformulier verwerkt. Vervolgens kunt u uw inschrijving bevestigen door een kopie van uw verzekeringspas en ID-bewijs bij de praktijkassistente in te leveren tijdens openingstijden.

2.U kunt ook bij de praktijk langskomen en de praktijkassistente om een inschrijfformulier vragen. Dit formulier levert u tijdens openingstijden in bij de praktijkassistente met een kopie van uw verzekeringspas en ID-bewijs.

3.U kunt ook dit formulier downloaden en uitprinten. Vervolgens kunt u het ingevulde formulier, samen met een kopie van uw verzekeringspas en ID-bewijs, inleveren bij de praktijkassistente tijdens openingstijden.

Wij willen u verzoeken om zo snel mogelijk na inschrijving uw vorige huisarts hiervan op de hoogte te stellen, en deze te vragen om uw medische gegevens naar ons toe te sturen.


N.B.
*Voor patiënten die in een verzorgings- of verpleeghuis wonen gelden aparte afspraken. Informeer hiernaar bij de assistente.

*U wordt alleen ingeschreven als nieuwe patiënt, indien u ook een kopie van uw ID-bewijs en verzekeringspas heeft ingeleverd bij de praktijk. Zolang u dit niet heeft gedaan, kunnen wij u niet inschrijven als nieuwe patiënt.

Uw gegevens / Your details
Dit formulier wordt beveiligd verstuurd / This form is sent securely

Personen die u wilt inschrijven / Persons you want to register

Persoon 1 / person 1

Algemeen